Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем - извира бензин от горната част на резервоара

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем - извира бензин от горната част на резервоара

Здравейте, колеги! Преди малко направихме беля с колата на приятел - 145 - 1.3 boxer. Решихме да сменим горивния филтър, отвъртяхме пластмасовия капак първо, развъртяхме резбите на стария филтър, сменихме го с новия, затегнахме, но май сме дръпнали повече маркуча откъм резервоара и след като дадохме на контакт започна да извира откъм горната му част. Прокарах си ръката и установих, че се е измъкнала малко тръбичката. Звъннах на един майстор и ми каза да вдигна мокета в багажника и да отвия пластмасовото капаче и оттам да бръкна и да го натисна. На някой случвало ли му се е подобно нещо? Има ли шанс нещо да сме счупили и да ме може да се намести повече? Благодаря!
    Alfa Romeo 164 Super 2.5 TD '97

Re: Проблем - извира бензин от горната част на резервоара

Първоначално публикувано от StreetGlow
    Решихме да сменим горивния филтър, отвъртяхме пластмасовия капак първо, развъртяхме резбите на стария филтър, сменихме го с новия, затегнахме, но май сме дръпнали повече .....
    Посоката на монтиране спазихте ли?
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Да, спазихме посоката на монтиране. Струва ми се че щуцера, който излиза от тялото на резервоара се е счупил при дръпването. Ще отвъртим черния капак в багажника по-късно и ще видим за какво иде реч.
      Alfa Romeo 164 Super 2.5 TD '97

Comment

Working...
      X